K.R. Poststraat 100-6, 8441 ER Heerenveen | Telefoon: 0513-620976 Fax: 0513-625272 Email: stuur ons een mail
 
 

Bel mij terug

Vul uw naam en nummer in en wij nemen direct contact met u op.

Bel mij terug
Naam *
E-mail
Telefoonnummer *
*
 

Versturen

Bedrijfsstructuur en -rechtsvorm

De fase waarin een onderneming zich bevindt, bepaalt voor een groot deel hoe en in welke mate de optimale ondernemingsstructuur bereikt kan worden. Veelal wordt bij aanvang van de onderneming gestart als eenmanszaak of firma. Na verloop van jaren kan het voordelig en verstandig zijn de bedrijfsstructuur, en hiermee soms de rechtsvorm, te wijzigen. Maar ook kan het uw persoonlijke wens zijn om uw onderneming vanuit een andere vorm te drijven.

Bedrijfsstructuur wijzigen

Redenen om de bedrijfsstructuur te wijzigen kunnen onder andere zijn (klik op het item voor meer informatie):

U heeft een onderneming en vraagt zich af of u de juiste rechtsvorm heeft gekozen. Eenmanszaak, Vennootschap onder Firma of Besloten Vennootschap? Of nog een andere rechtsvorm zoals een Maatschap?

Wat zijn de fiscale en juridische voor- en nadelen van een bepaalde rechtsvorm?

Als blijkt dat het fiscaal aantrekkelijker is om uw onderneming vanuit een BV te drijven dan stippelen wij de voordeligste fiscale route voor u uit. Ook begeleiden wij de gehele inbreng zodat een juiste uitvoering van het volledige traject is gewaarborgd.

Indien blijkt dat een onderneming beter vanuit een eenmanszaak, een persoonlijke vennootschap of vennootschap onder firma gedreven kan worden, dan begeleiden wij het gehele terugkeertraject.

Naast de fiscale en juridische aspecten spelen ook uw toekomstplannen als ondernemer en uw privésituatie een belangrijke rol. Maatwerk dus!

Wilt u meer weten over een herstructurering of wijziging in rechtsvorm van uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag

Stel uw vraag

(naar stap 2)