Boekhouder Heerenveen

Wij voeren uw complete boekhouding in Heerenveen e.o., op basis van door u aangeleverde stukken. Samen bepalen we de juiste werkwijze waarin we afspraken maken over de taakverdeling van de boekhouding. De periodieke controles worden vanzelfsprekend door ons uitgevoerd.

Werkzaamheden van onze boekhouders in Heerenveen

  • verzorgen van uw complete administratie
  • verzorgen van deeltaken in uw administratie
  • controleren en waarborgen van de door u verzorgde taken

Werkwijze boekhouding Heerenveen bepalen

De taken kunnen worden verdeeld om de administratie te verwerken. We kunnen bijvoorbeeld afspreken dat u zelf de boekhouding inbrengt in de daarvoor bestemde software. Onze taak daarin is dan dat wij bijvoorbeeld deze boekingen controleren en dat wij de aangifte BTW verzorgen. Zo kunnen we met verschillende ondernemingen verschillende afspraken maken voor de boekhouding die wij vanuit Heerenveen verzorgen.

Boekhouding uitbesteden bij Jonkers & de Jonge in Heerenveen

Het is maar net hoe u het liefst wilt samenwerken. Wij kunnen u natuurlijk ook helemaal ontzorgen en de volledige boekhouding in Heerenveen doen, zodat u zelf de focus voor een volle 100% op het ondernemen richten. Het spreekt hierbij voor zich dat de werkzaamheden die u zelf verricht kostenbesparend werken. U bepaalt zelf wat wij doen en wat u zelf doet. Zo houden we de kosten laag.