Wij zijn een hoogwaardig, allround adviesbureau te Heerenveen

Korte lijnen en vaste aanspreekpunten kenmerken onze organisatie. Ons adviesbureau is makkelijk bereikbaar en we zijn toegankelijk voor een breed publiek. We zijn sinds 1988 gevestigd in Heerenveen en zijn daarom al meer dan 33 jaar een begrip in Heerenveen en omstreken. Lees meer over onze werkwijze.

Betrouwbare en adequate service

Wij staan garant voor een deskundig, duidelijk advies en een degelijke uitvoering van uw financiële, fiscale en juridische vraagstukken.

Wat kunt u van ons verwachten? Een betrouwbare en adequate service op het gebied van:

Daarnaast bieden wij de volgende diensten aan:

  • Online boekhouding, waar en wanneer u maar wilt uw boekhouding online bijwerken of controleren.
  • Salaris Online een HRM-module specifiek voor MKB-bedrijven, zoals verlofadministratie, ziekteverzuim, signaleringen etc.

Onze werkwijze

Hoogopgeleide en ervaren vakmensen vormen de kern van ons adviesbureau. Hierbij zorgt doorlopende bijscholing voor de actuele kennis die nodig is in het adviseren en begeleiden van de verschillende processen. Het is voor ons essentieel om de belangen van onze relaties optimaal te dienen.

Onze pluspunten:

  • Vaste aanspreekpunten, korte lijnen
  • Hoogopgeleide, ervaren vakmensen
  • Breed netwerk van specialisten op financieel, fiscaal en juridisch terrein
  • Hoge automatiseringsgraad
  • Scherpe, transparante tariefstelling

Tarieven

Duidelijke afspraken vooraf

Overzichtelijke prijsafspraken vormen de basis van onze dienstverlening. Vooraf maken we afspraken over de te verrekenen kosten. Gaat uw voorkeur uit naar een uurtarief of een vast bedrag per vraagstuk of zelfs per jaar? Alles is bespreekbaar. Bijkomende kosten voor het inschakelen van externe vakspecialisten worden uiteraard vooraf besproken.

Mogelijkheid vaste begroting

Het is zelfs mogelijk om vast te leggen wat u maximaal kwijt bent voor onze dienstverlening. Wij brengen uw wensen in kaart en komen met een maximumbedrag op jaarbasis. U loopt dan geen enkel risico dat uw rekening hoger uitvalt dan begroot.

Samenwerken

Fiscalisten, juristen & accountants

Voor specifieke vraagstukken werken wij samen met de Fiscountgroep en Fiscad. Dankzij dit samenwerkingsverband van fiscalisten, juristen en accountants garanderen we een passende aanpak, ook bij bijzondere probleemstellingen.

Meer weten over onze dienstverlening?