Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Ja dat kan heel goed. U bent van harte welkom.

U kunt bij ons o.a. terecht voor:

Ja dat is uiteraard mogelijk via ons contactformulier op de website, telefonisch of via een persoonlijke afspraak.

Ja dat is uiteraard mogelijk voor bepaalde werkzaamheden.

Ja, dat is zeker mogelijk. Wij stellen dat zelfs zeer op prijs, omdat wij graag een klik met onze relaties willen hebben.

Onze klanten hebben een langdurige en vertrouwde relatie met Jonkers & De Jonge. Wij bestaan ook al meer dan 33 jaar. Onze klanten vertegenwoordigen alle branches in het midden- en kleinbedrijf, het vrije beroep en non profit instellingen.

Veel ondernemers werken met veel overgave in hun onderneming, maar maakt u ook tijd om te werken aan uw onderneming? Of aan uzelf als ondernemer?

U kunt zeker met onze adviseurs sparren om de volgende stap in de goede richting te nemen.

Uw ondernemerschap is waarschijnlijk gestart met een sterk verlangen om iets te bereiken, een wens, een droom. Misschien is het altijd bij die wens gebleven en kietelt het nog altijd om die droom echt na te jagen. Mogelijk bent u vol enthousiasme gestart maar loopt u vast. Uw bedrijf kan door de jaren heen ook ontzettend gegroeid zijn, maar is van uw oorspronkelijke ambitie weinig meer over.

Ja dat is mogelijk. Wij werken met AccountView. Wij kunnen u hierbij inleiden, opleiden en begeleiden.

U bent als starter van harte welkom. Wie een eigen bedrijf wil beginnen, heeft een ideaal voor ogen. Wij denken met u mee, maar zorgen er ook voor dat u met beide benen op de grond blijft staan. Het opzetten van een bedrijf is een hele klus. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een ondernemersplan, of met je meedenken over de meest gunstige rechtsvorm. Daarnaast kunnen we u helpen met het opzetten en opstarten van uw administratie. U bepaalt zelf wat wij doen en wat u zelf doet. Zo houdt u de kosten laag en dat komt in de startfase goed uit.

Ja, wij kunnen voor u een bezwaarschrift opstellen en als uw adviseur optreden.

Onze belastingadviseurs kunnen u voorzien van raad en daad om uw fiscale positie te verbeteren.

Nee, er is geen minimum kapitaal meer vereist. Je kunt een BV oprichten voor € 1,- (die niet gestort hoeft te worden op de derdenrekening van de notaris).

Nee, er is geen bankverklaring meer vereist.

Er zijn stemloze aandelen mogelijk. Ruimere regeling meervoudig stemrecht per aandeel.

Er zijn aandelen mogelijk die geen of minder recht hebben op winst/reserves.

Nee, de jaarrekening moet worden opgesteld volgens titel 9 BW2.