Financiële administratie

Wij voeren uw complete financiële administratie, op basis van door u aangeleverde stukken. Het is mogelijk om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om kosten te besparen. Samen bepalen we de juiste werkwijze waarin we afspraken maken over de taakverdeling. De periodieke controles worden vanzelfsprekend door ons uitgevoerd.

Werkzaamheden financiële administratie

  • Verzorgen van uw complete administratie
  • Verzorgen van deeltaken in uw administratie
  • Controleren en waarborgen van de door u verzorgde taken

Werkwijze financiële administratie bepalen

De taken kunnen worden verdeeld om de boekhouding te verwerken. We kunnen bijvoorbeeld afspreken dat u zelf de boekhouding inbrengt in de daarvoor bestemde software. Onze taak daarin is dan dat wij bijvoorbeeld deze boekingen controleren en dat wij de aangifte BTW verzorgen. Zo kunnen we met verschillende ondernemingen verschillende afspraken maken.

Financiële administratie uitbesteden of in samenwerkingsverband

Het is maar net hoe u het liefst wilt samenwerken. Wij kunnen u natuurlijk ook helemaal ontzorgen, zodat u zelf de focus voor een volle 100% op het ondernemen richten. Het spreekt hierbij voor zich dat de werkzaamheden die u zelf verricht kostenbesparend werken. U bepaalt zelf wat wij doen en wat u zelf doet. Zo houden we de kosten laag.

Meer weten over de financiële administratie en de taken? Lees verder:

  • Wat zijn de deeltaken waar de administratie uit bestaat?
  • Hoe waarborgen jullie de taken van de financiële administratie van een onderneming?

Uw administratie is bij ons in goede handen!