K.R. Poststraat 100-6, 8441 ER Heerenveen | Telefoon: 0513-620976 Fax: 0513-625272 Email: stuur ons een mail
 
 

Bel mij terug

Vul uw naam en nummer in en wij nemen direct contact met u op.

Bel mij terug
Naam *
E-mail
Telefoonnummer *
*
 

Versturen

Bedrijf verkoopklaar

Is uw bedrijf verkoopklaar?
Vroeg of laat komt er een moment van bedrijfsopvolging, omdat in de regel een gezond en groeiend bedrijf ouder wordt dan de ondernemer. Op dat moment moet uw onderneming ‘verkoopklaar’ zijn tegen een zo’n laag mogelijke fiscale afrekening. Het is mogelijk de bedrijfsopvolging op verschillende wijzen succesvol af te ronden, dit afhankelijk van de juridische structuur.

Tip: Om een forse belastingheffing te vermijden is het van belang om het bedrijf tijdig (3 tot 6 jaar) en adequaat verkoopklaar te maken.

Verkoopklaar en opvolging

Eén van de belangrijkste momenten in het zakelijke leven van de ondernemers is een succesvolle bedrijfsopvolging of – beëindiging. Op dat moment incasseert de ondernemer de vruchten van zijn jarenlange arbeid en genomen risico’s.

Bedrijf in de toekomst verkopen

Opvallend genoeg blijken veel ondernemers ‘tijdens de rit’ nauwelijks aandacht te hebben voor het verkoopklaar maken van hun bedrijf en de bedrijfsopvolging in de (verre) toekomst. Toch is niets zo frustrerend als een tegenvallende verkoopprijs.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het onderwerp bedrijfsovername? De specialisten van Jonkers & De Jonge hebben hier zeer veel ervaring mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw vraag te stellen!

Is jouw bedrijf verkoopklaar?

Stel uw vraag

Stel uw vraag

(naar stap 2)